home | Fabdog.nl for all fabulous dogs with a fashionable taste!

Welkom op de website voor fabulous dogs!

 

 

Welkom bij Fabdog.nl, de leukste online hondenboetiek voor alle fabulous honden en hun eigenaren!

Je vindt bij ons een zorgvuldig geselecteerd assortiment van unieke hondenbenodigdheden met een fabulous uitstraling. Denk bijvoorbeeld aan hondenkussens van topkwaliteit die niet alleen heerlijk liggen, maar ook mooi in je interieur passen en waarmee een eindeloze variatie mogelijk is. Zoek je mooie eet- en drinkbakken waarmee je hond in stijl dineert? Via het navigatiemenu vind je een duidelijk overzicht van onze collectie lederen hondenhalsbanden en lijnen, hondenkussens, hondenmanden, design hondenbedden, onze hondenverzorgingsproducten en hondenshampoos, onze eet- en drinkbakken en voerstandaards, onze hondenbuggy’s, fietskarren en trolley’s voor honden en onze prachtige modecollectie bestaande uit de mooiste hondentassen en hondenkleding.

Fabdog.nl biedt de volgende merken aan; Lex&Max, Wolters, Binq Design, Milk&Pepper, Innopet, Terravita, Replus, Greenfields en Dogs Department. Wij doen onze uiterste best een gevarieerd aanbod en een fijne service te bieden.  Tips zijn altijd welkom op info@fabdog.nl. Heeft u direct een vraag? Stel hem dan in onze chatservice rechts op de site.

Je kan je ook aanmelden voor onze nieuwsbrief, zo blijf je altijd op de hoogte van onze acties en nieuwe producten.

Bestellen is eenvoudig, veilig en betrouwbaar en ook mogelijk vanuit België en Duitsland. Fabdog.nl wenst je veel winkelplezier!